Skip to content

Agenda voor activiteiten renovatieplannen

Graag delen we de activiteiten die op de kalender staan voor de komende periode! Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld om plezier te maken, maar ook om geld in te zamelen voor de broodnodige verbouwing van onze blokhut. 

📅 20 april 2024 – Kick-off: Kom langs voor een spannende verloting van gesponsorde producten en heerlijk eten dat te koop wordt aangeboden. Een mooie kans om onze verbouwingsactie een vliegende start te geven!

📅 Juni 2024 – Summerfair: Ontdek de creativiteit van onze leden met knutselwerken die te koop worden aangeboden. Struin over onze rommelmarkt, koop stekjes voor je tuin en geniet van lekker eten en drinken. Een zomerse fair vol gezelligheid en steun voor onze verbouwingsplannen! 🌞

📅 Eind augustus / begin september 2024 – Buitenbioscoop: Een avond vol plezier voor zowel volwassenen als kinderen met twee films onder de sterrenhemel! 🎥🌟 Een unieke ervaring en een geweldige manier om ons te helpen onze doelen te bereiken. 

📅 Oktober 2024 – Pubquiz: Test je kennis tijdens onze gezellige pubquiz! 

📅 2 november 2024 – Pepernotenactie: Doe mee aan onze pepernotenactie en steun onze verbouwplannen terwijl je geniet van deze heerlijke traktatie.

📅 20-22 december 2024 – Kerstkamp: Sluit het jaar af op ons kerstkamp! (Wat houdt het kerstkamp in/wat kunnen ze verwachten?)

📅 Januari 2025 – Nieuwjaarsbingo: Start het nieuwe jaar met een knal tijdens onze nieuwjaarsbingo! Een avond vol gezelligheid en kansen om fantastische prijzen te winnen, terwijl je tegelijkertijd onze verbouwingsdoelen steunt.

 

Dus markeer deze data in je agenda en hopelijk zien we jullie dan! 💪