Skip to content

Gidsen

Gidsen zijn meiden van 11 tot 15 jaar en komen iedere zaterdagochtend op de blokhut. Ze doen daar wat meiden van deze leeftijd leuk vinden. Gezellige, actieve, stoere en gekke activiteiten. Een keer vies worden is uitdagend. Je Scoutfit is er speciaal voor bedoeld. Bouwen met hout en touw (we noemen dat Pionieren), koken op gas of houtvuur, je eigen recepten uitproberen, een tocht op de fiets, sport en spel. Nergens vind je zoveel verschillende activiteiten bij een vereniging.

Gidsen gaan wel 5 keer per jaar op kamp. 4 Weekenden en 1 zomerkamp. Samen erop uit in een tent of in onze blokhut. Zelf je eigen zaken regelen, maar vooral samen doen.
Je eigen tent opzetten en inrichten, een keuken bouwen, kiezen wat je wilt eten en het zelf klaarmaken. ’s Avonds, als het donker is, een nachtspel in het bos. Zelf een vlot bouwen en er mee varen en samen lachen als je er in valt. Niets is te gek.

Contributie

Iedereen kan lid worden van de Scoutinggroep St.Victor. De contributie is slechts 11 euro per maand. Daarvoor kun je iedere zaterdag 2,5 uur komen spelen.

Kom eens kijken

Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken? Kom dan vrijblijvend langs en ervaar hoe leuk Scouting is!