Skip to content

Verhuur

De blokhutten van de Scoutinggroep St.Victor kunnen worden gehuurd door Scoutinggroepen, jeugdorganisaties en scholen.

Deze site geeft u informatie over de blokhutten, de ligging, de omgeving en de huurprijzen. Heeft u interesse om uw kamp of school-3-daagse bij ons te houden, controleer of de gewenste datum nog vrij is onder het kopje verhuurdata. 

Bent u ouder van een jeugdlid bij ons, dan zijn er speciale mogelijkheden. Zie dan verhuur onder het kopje leden. 

Aan de rand van Apeldoorn liggen de blokhutten van de Stichting Jeugdorganisatie St. Victor. Wekelijks worden in het weekend Scouting opkomsten gehouden. Daarnaast kunnen de blokhutten worden verhuurd aan Scoutinggroepen, scholen en jeugdorganisaties.

Het is een prachtige locatie om een zomerkamp of school-3-daagse te houden. Op het randje van de bebouwde kom en het bos, geschikt voor allerlei activiteiten. Winkels voor de boodschappen zijn in de buurt, maar ook leuke attracties om te bezoeken. Een zwembad, Apenheul en Kröller Müller. Maar ook geschikt voor spelen en tochten in het bos.
De blokhutten liggen aan de Ordermolenweg, een zandpad dat is afgesloten voor doorgaand verkeer. Kinderen kunnen rustig rondlopen zonder het straatverkeer.
Er staan 3 blokhutten op het terrein die tegelijk verhuurd worden. Daardoor geschikt voor grotere groepen.De blokhutten zijn niet toegankelijk voor rolstoelen.

Het hele jaar door mag er gestookt worden in de kampvuurkuil, behalve bij extreme droogte. Wanneer er voor de Veluwe Code Rood geldt, mag er absoluut niet gestookt worden.