Skip to content

Bevers

De jongste scouts bij onze groep heten Bevers. Deze jongens en meisjes zijn tussen de 5 en 7 jaar en komen iedere zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur naar de blokhut om daar spelletjes te spelen, te knutselen, te speuren door het bos. Bak je eigen broodje boven het vuur en luister naar leuke en spannende verhalen.

Wat dacht je van logeren bij de Bevers? Dat kan, want we houden ook voor Bevers kampen. Deze bestaan uit één of twee nachtjes in de eigen vertrouwde omgeving. Op deze manier beleef je Scouting op een geweldig leuke manier.

Wist je dat de St.Victorgroep de eerste Apeldoornse scoutinggroep was die in 1984 met deze speltak is begonnen? We hebben een lange ervaring met deze leeftijd en Scouting en weten dat door te geven aan onze leiders.
Het leidingteam bestaat uit vrijwilligers die zelf ook Scout zijn! Ze hebben trainingen gevolgd en kunnen voor iedere zaterdag weer een leuk programma verzinnen.

Contributie

Iedereen kan lid worden van de Scoutinggroep St.Victor. De contributie is slechts 11 euro per maand. Daarvoor kun je iedere zaterdag 2 uur komen spelen.

Kom eens kijken

Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken? Kom dan vrijblijvend langs en ervaar hoe leuk Scouting is!

Klik hier om te kijken wanneer je kunt komen.